Navigatie overslaan MENU

Tuinaanleg

De tuin aanleggen

De tuin opnieuw aanleggen is nauwkeurig werk. Ten Voorde hovenier helpt graag met het uitwerken van jouw tuinideeën. Een tuin die goed is aangelegd zorgt voor jaren lang plezier. Het moet er fraai uitzien, maar moet de seizoenen ook kunnen doorstaan. Wij werken met een enthousiast team aan de aanleg van jouw tuin. Van het leeghalen van de tuin en de bestrating tot het bouwen van een veranda en de beplanting.

Contact opnemen

Leeghalen

Je kunt de tuin zelf leeghalen, maar als hovenier kunnen wij dat ook voor je doen. Van eventueel sloopwerk tot het afvoeren van groenafval.

 

Grondwerk

Afgraven, gedeeltes ophogen, aanleggen van beregening en drainage, de bestrating en het aanleggen van vijvers, grondkeringen en vlonders.

 

Houtwerk

Het plaatsen van een schutting of hekwerk, bouwen van een tuinhuis, overkapping of veranda en de aanleg van een terras met pergola.

 

Het beplantingsplan

Als hovenier werken wij met veel verschillende soorten planten en bomen. Bij het aanleggen van de tuin denken we samen na over de Kindvriendelijke tuin aanleggenbeplanting van jouw borders. Welke planten passen in jouw tuin? Welke kleuren passen we toe? Hou je van bloemen of kruiden en zie je graag vlinders in je tuin? Het beplantingsplan wordt afgestemd op de ligging van de tuin en de verschillende seizoenen. Zo kan je het hele jaar door genieten van jouw tuin.

We letten op grondsoort, standplaats, bloeitijd, kleuren, vormen en hoogte. Door verschillende planten en bomen te gebruiken ontstaat er een mooi geheel. Naast het aanleggen van tuinborders kan je bij Ten Voorde hovenier ook terecht voor bloembakken en bloempotten.

 

Moderne tuin, landelijke tuin of kindvriendelijke tuin

Elke tuin kent zijn eigen stijl. Of je nu gaat voor een strakke of moderne tuin, kindvriendelijke tuin, landelijke tuin of je hebt een stadstuin. Wij werken graag jouw tuinideeën uit in een passende stijl. Onderhoudsvriendelijk en met duurzame materialen. Bij het aanleggen van de tuin kunnen wij ook rekening houden met de architectuur binnenshuis. Zo krijgt u binnen en buiten een passend geheel.

Ik kom graag in contact
Tuinaanleg diverse tuinen
Bekijk ons werk