Navigatie overslaan MENU

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud door hovenier

Om blijvend te genieten van jouw tuin is het onderhoud van de tuin erg belangrijk. Veel mensen vinden tuinieren leuk, maar laten het grote werk over aan een hovenier. Het onderhoud van de tuin is een tijdrovende en intensieve klus en het vraag de nodige kennis. Helemaal wanneer het gaat om snoeiwerk van struiken en vaste planten.

Ten Voorde hovenier kan jouw tuin onderhouden. Het onderhoud van de tuin is afhankelijk van het seizoen, de grote van de tuin en de stijl van de tuin. Voor het tuinonderhoud maken we vaste afspraken, maar je zit nergens aan vast. Komt het een keer niet uit of je wilt juist extra onderhoud, alles in overleg.

Snoeien, kappen of opnieuw aanplanten

Hagen vragen jaarlijks onderhoud, maar ook het snoeien van bomen en planten komt nauw. Het kan teveel zijn, te zwaar zijn om zelf uit te voeren of je mist nodige kennis. Ten Voorde hovenier onderhoudt tuinen, zodat jij elk seizoen kan genieten van het buitenleven.

 

Per seizoen of vrijblijvend

Of het nu gaat om eenmalig onderhoud, winterklaar maken van de tuin of je wilt liever onderhoud per seizoen of half jaar. Je zit bij ons niet vast aan een abonnement of vaste afspraken. Als hovenier kijken we zelf wanneer het onderhoud aan jouw tuin nodig is. Voor extra onderhoud kan je ons altijd benaderen, we proberen de tuin dan binnen een week te voorzien van het nodige onderhoud.

We stellen je altijd op de hoogte van onze komst en spreken dan af welk onderhoud nodig is.

Neem vrijblijvend contact op
voor het onderhoud van de tuin
Contact opnemen