Navigatie overslaan MENU

Tuinontwerp voor alle soorten tuinen

Een tuinontwerp op maat

Je kiest niet voor de stijl of smaak van Ten Voorde hovenier, maar voor een hovenier die jouw stijl en smaak weet te vertalen naar een passend tuinontwerp. Geen tuinontwerp is hetzelfde en daarom altijd maatwerk. We kijken samen naar jouw tuinideeën, de toepassing van vaste lijnen of sierlijke vormen, de indeling van de tuin, materialen die we gaan gebruiken, de beplanting en toepassing van kleuren en vormen.

Misschien heb je al een goed idee van hoe jouw tuin moet worden. Door voorbeelden gevonden op Pinterest of Instagram, misschien ben je geïnspireerd door mooie tuinen in de buurt of heb je iets moois gezien in ons portfolio. We bespreken alle wensen, of stellen die samen wanneer je nog geen ideeën hebt.

Contact opnemen

Het begint bij jou thuis

Waar komt de zon op, welke schaduwplekken zijn er? Moeten we rekening houden met bomen in de tuinen van buren? We komen graag bij jou aan huis om dit alles in kaart te brengen.

Kosten

Wij maken tuinen voor elk budget. Afhankelijk van jouw tuinideeën, de grote van de tuin en de soorten planten en materialen. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en adviseren je graag over het te besteden budget. Het maken van een tuinontwerp brengen we wel in rekening.

De stijl

Je kiest niet voor de stijl van Ten Voorde hovenier, maar wij voeren jouw stijl door in het ontwerp. Nog geen ideeën? Laat je inspireren op bijvoorbeeld Pinterest of bekijk ons werk onder het kopje projecten.

Tuinontwerp voor kleine en grote tuinen

Ten Voorde hovenier maakt een tuinontwerp voor grote en kleine tuinen, ongeacht stijl, omstandigheden en budget. We komen bij je langs om een juiste inschatting te maken, bespreken je wensen en zullen je altijd voorzien van een eerlijk advies. Na ons gesprek ontvang je een offerte en – tegen betaling – een tuinontwerp. Pas als beide naar het zin zijn, gaan we over op de aanleg.

We staan voor het ultieme buitenleven en maken alle soorten en maten tuinen. Moderne tuinen, strakke tuinen, landelijke tuinen, kindervriendelijke tuinen, maar ook stadstuinen. Dat doen we al jaren en met ontzettend veel plezier.

Ik kom graag in contact
Laat je inspireren door onze projecten
Bekijk ons werk