Navigatie overslaan MENU

Over ons

Hard werken en pas naar huis gaan als iedereen tevreden is

Met een jong en groeiend team werken we door het hele land aan tuinen. Of het nu gaat om een stadstuin in Amersfoort of een riante tuin in Elspeet. De afwisseling in ons werk is de afgelopen jaren toegenomen. Dat komt door de uitbreiding van de diensten die Ten Voorde hovenier aanbiedt, maar ook door de diversiteit van tuinen. Er wordt gewerkt aan grote en kleine tuinen, voortuinen en achtertuinen en vind je ze vandaag de hele dag in Apeldoorn, morgen weer in Zeist of ergens op de Veluwe.

“We zijn completer geworden als het gaat om onze diensten en het team. Dat vinden klanten fijn en wij ook. Zo kunnen we werken aan een totaalplaatje en dat ook nog onderhouden!”

Joost

André

Harm Jan

Kom bij ons team

Gerrald

Kom bij ons team

Ervaren hoveniers

Na een vast dienstverband van ruim zes jaar is André Ten Voorde in 2013 als hovenier voor zichzelf begonnen. Zijn klantenkring bestond vooral uit een sociaal netwerk, maar daar kwam al snel diversiteit in. Ten Voorde hovenier is ondertussen werkzaam over de hele Veluwe en daarbuiten.

Met de komst van Joost en Harm-Jan kunnen we nog meer klanten blij maken met een mooie tuin met dezelfde kwaliteit en professionaliteit. We gaan als hoveniers alleen voor het beste eindresultaat en pas naar huis als het helemaal goed voelt. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van de tuin.

Tuininspiratie nodig?
Bekijk ons portfolio