Navigatie overslaan MENU

Projecten

Een greep uit onze projecten

Dit is waar we dagelijks mee bezig zijn. We geven je door middel van onze projecten een goed beeld van wat we voor jou kunnen betekenen. Van tuinontwerp tot de aanleg van tuinen en het onderhoud van tuinen.

Laat je inspireren. En bekijk onze projecten.

Vragen over onze projecten? Laat het ons weten!
Tuinaanleg met tuinkamer, terrastegels en bloembakken

Strakke droomtuin: rust en ruimte voor familie Bleijenberg

Voor de familie Bleijenberg was het duidelijk. Nieuw huis, nieuwe tuin! De wensen? Die waren net zo helder: een strakke, onderhoudsvrije tuin. Denk aan grote bloembakken, bomen voor de vogeltjes en kleurrijke planten. Een tuin die ademt en waar elke centimeter slim wordt benut.

Aanleg bedrijfstuin CBB Ermelo

Een bedrijfstuin in Ermelo. Ontworpen door Buytengewoon Tuinontwerp & Hovenier, aangelegd door onze eigen hoveniers. Een mooie samenwerking.

Overzicht achtertuin nieuwbouw Elspeet

Aanleg nieuwbouwtuinen in Elspeet

Een nieuwbouwproject is ons eigen Elspeet leverde nieuw werk op. Deze buren kozen afzonderlijk van elkaar voor ons om hun nieuwbouwtuinen aan te leggen. Een mooi toeval!

Tuinonderhoud

Tuinaanleg villatuin Apeldoorn

Een trouwe klant verhuisde naar een stadsvilla in Apeldoorn en wij verhuisden mee. De oude dokterswoning uit 1933 was zwaar vervallen, de tuin leek net een jungle. Werk aan de winkel dus! We ontwierpen een strakke, onderhoudsvrije villatuin én legden ‘m natuurlijk aan.

Tuinaanleg voortuin en achtertuin | Ten Voorde hovenier

Tuininspiratie achtertuin Nunspeet

Nadat de bewoners hun woning kochten en volledig naar het zin maakten, was hun tuin aan de beurt. Wensen: niet standaard, tegels alleen waar nodig, kindervriendelijk en veel groen. Het resultaat is een prachtige leeftuin voor jong en oud.

Tuinaanleg door Ten Voorde hovenier

Voortuin aanleg in Elspeet

Voor Kees en Annemarie legden wij in het pittoreske Elspeet een onderhoudsvriendelijke voortuin aan met daarin veel kleur. Nu geniet de gehele familie dagelijks van de nieuw aangelegde voortuin.

Benieuwd wie wij zijn?
Maak kennis met ons