Navigatie overslaan MENU

in Projecten op 02 november 2020

Tuinonderhoud grote tuin Zeist

We rijden al ruim vijf jaar met enige regelmaat naar Zeist voor het onderhoud van onder andere deze enorme tuin. Met de aankoop van de villa wist de eigenaar het al, André gaat de tuin opnieuw aanleggen en de tuin regelmatig voorzien van regulier onderhoud. Zo gezegd, zo gedaan!

Betrouwbare hovenier met een no-nonsense mentaliteit

“André en ik kennen elkaar via mijn zus. Hij deed ruim vijf jaar geleden de aanleg van de tuin bij haar en ik vroeg hem toen voor het tuinonderhoud bij mijn oude woning. Later, met de koop van deze Villa wilde ik hem graag betrekken bij de aanleg van de tuin en het primaire onderhoud”. Zo realiseerde Ten Voorde hovenier, waar nodig, de aanleg van de tuin en voorziet nu in het onderhoud van de tuin.

Ten Voorde hovenier wordt door de opdrachtgever omschreven als een betrouwbare hovenier met een no-nonsense mentaliteit.

André is altijd bereikbaar, reageert snel en doet zijn werk netjes. Dat alles voor een nette prijs!

Waarom Ten Voorde hovenier?

De tuin is te groot om zelf te onderhouden en ik mis de kennis ervoor. Het is fijn dat ik kan terugvallen op Ten Voorde hovenier. Daarnaast leveren ze gewoon erg goed werk!

Terugkerend onderhoud van de tuin

Naast de aanleg voorzien we nu in het onderhoud van de tuin. Het onderhoud bestaat vooral uit het grote werk. Snoeien van planten, bomen en struiken bijvoorbeeld. Daarnaast maken we de tuin winterklaar en komen we bij aanvang van het voorjaar om de bloemetjes buiten te zetten.

Laat je inspireren
Bekijk onze andere projecten
Projecten