Navigatie overslaan MENU

in Projecten op 22 oktober 2020

Tuinaanleg en onderhoud vrijstaande boerderij Elspeet

In het buitengebied van het prachtige dorpje Elspeet, en toch op loopafstand van het dorp, tref je deze vrijstaande boerderij. De boerderij is na verkoop aan de huidige bewoners volledig gerenoveerd. Na een flinke verbouwing, binnen en buiten, kwamen de ideeën voor de aanleg van de riante tuin.

Ten Voorde hovenier heeft de aanleg van deze tuin verzorgd en voorziet in het onderhoud van de tuin.

Aanleg en border beplanting

De tuin is voorzien van verschillende borders. In de borders tref je prachtige bomen en planten. Verdeeld over de borders vind je vaste planten en seizoensgebonden planten. Bij het aanplanten hebben we gelet op kleuren, vormen, grootte en bloeitijd. De vlinders en de bijtjes zullen het hier enorm naar hun zin hebben.

Pergola van douglas hout

In de tuin hebben we een aantal pergola’s geplaatst. De pergola’s zijn gemaakt van douglas hout. Langs de pergola’s kunnen mooie planten groeien. De pergola’s geven de tuin een heel andere uitstraling.

Terugkerend onderhoud van de tuin

Naast de aanleg voorzien we nu in het onderhoud van de tuin. Het onderhoud bestaat vooral uit het grote werk. Snoeien van planten, bomen en struiken bijvoorbeeld. Daarnaast maken we de tuin winterklaar en komen we bij aanvang van het voorjaar om de bloemetjes buiten te zetten.

Op het gazon draait een automover, waardoor het gras er altijd keurig bij ligt.

Laat je inspireren
Bekijk onze andere projecten
Projecten