Navigatie overslaan MENU

in Projecten op 16 juli 2021

Tuinverlichting achtertuin Harderwijk

De langste dag van het jaar is geweest en dat betekent dat de dagen korter worden. In een sfeervolle tuin als deze is dat helemaal niet erg, want tijdens warme zomeravonden wordt er nog volop genoten van het buitenleven. Dat gebeurt omdat er op verschillende plaatsen en manieren tuinverlichting is aangelegd in de achtertuin.

“We vinden het zonde om binnen te zitten nu de tuin er zo mooi bij ligt, juist ’s avonds wanneer er rust is genieten we volop van onze strakke en sfeervolle achtertuin!”

Dit bewijst maar weer, een mooie tuin brengt je naar buiten. Als hoveniers snappen wij dat wel, maar als klanten ons dat ook vertellen dan genieten we nog meer van ons werk.

Tuinverlichting

Ook in het donker kan je genieten van je tuin. Dat kan met de juiste tuinverlichting. Wil je kleine elementen uitlichten zoals een border. Of juist een boom of de gevel van je huis. Door tuinverlichting te combineren: paaltjes, tuinspots, wandverlichting of geïntegreerd licht, maak je er een sfeervol geheel van.

Als hoveniers denken we graag mee als het gaat om tuinverlichting. Wij maken een tuinschets op schaal. Hiermee krijg je een goed overzicht van je tuin en waar je verlichting nodig hebt. We bedenken samen wat je wil verlichten in de tuin. Waar moet verlichting functioneel zijn of juist sfeervol? Afhankelijk van het element (terras, mooie hoekjes, bomen, overkapping, gevel), kies je het licht. Spelen er kinderen of huisdieren in de tuin, dan houden we daar rekening mee.

Voor het aansluiten van de tuinverlichting adviseren wij een elektricien in te schakelen.

Sfeervolle tuin met veranda

Een jong gezin, met opgroeiende kinderen in een mooie wijk in Harderwijk. Een ruime zij- en achtertuin. De wens was een sfeervolle tuin met veranda en ruimte om te spelen. Het resultaat is een strakke, sfeervolle tuin waar volop genoten kan worden door jong en oud. Een terras met grote tegels, plantenborders waar je heerlijk op kan plaatsnemen, een veranda van Douglas en een riante speelruimte voor de kinderen.

 

Vrijblijvend contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je vrijblijvend informeren op onze website of neem (telefonisch) contact met ons op via het contactformulier.